torsdag 20. februar 2014

Fremtidens skolebrød og hjemmelagede polarbrød

For en tid tilbake fant jeg oppskrift på noe de kalte "fremtidens skolebrød" i et ukeblad. Det består av en grov rundstykkedeig som du kjevler utover og smører på en tynt lag med bringebærsyltetøy. Dette lages på samme måte som kanelsnurrer. Disse ble kjempepopulære hos ungene!
Ungene liker også polarbrød godt, men jeg er litt skeptisk til sånne langtidsholdbare produkter i forhold til tilsettingsstoffer og sånt. Da jeg kom over denne oppskriften på grove, hjemmelagede polarbrød, var det bare å hive seg rundt. Disse ble kjempegode og kan absolutt anbefales! Den bloggen inneholde også mange, flotte oppskrifter som også er verdt å forsøke.

1 kommentar:

  1. Fremtidens skolebrød ser utrolig deilige ut, dette var et godt tips! Lagrer også oppskriften til polarbrød:)

    SvarSlett